Ние ценим клиентите си!

Удовлетвореността на клиента е важна за нас. Затова, вместо законоустановените срокове за връщане и замяна, Doll'n'Cat се ангажира с Удължена Гаранция. 

КАКВО Е Удължена Гаранция?

Всички продукти, закупени от dollandcat.com, могат да бъдат върнати в рамките на 90 дни от закупуването им. Възстановяването на суми се извършва от Тедка Шведка ЕООД, едноличен собственик на марката Doll'n'Cat и онлайн магазина.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА:

Тедка Шведка ЕООД предлага пълно възстановяване на разходите за покупка на продукта или замяна, само в случаите когато условията за връщане и замяна са изпълнени изцяло, а именно:

  • Да се предостави номера на поръчката.
  • Продуктът трябва да бъде неупотребяван, в непроменено състояние, със запазен търговски вид и етикети, в оригиналната опаковка на марката.
  • Всички връщания трябва да включват код за рекламация, предоставен от нашия отдел за обслужване на клиенти. Продукти, върнати без код за рекламация, няма да бъдат приети.
  • Не се приемат стоки, закупени от други търговци, независимо дали покупката е направена онлайн или в магазин, предлагащ марката В такива случаи е необходимо да се свържете с търговеца, от който сте закупили продукта и да предявите рекламацията си пред него.
  • Таксите за доставка и застраховка не подлежат на възстановяване.

Тедка Шведка ЕООД не носи отговорност за загуби или щети, претърпени при транспортирането на продукта при неговото връщане.

Тедка Шведка ЕООД си запазва правото да променя, изменя или оттегля тези условия по всяко време.

Тедка Шведка ЕООД си запазва си правото да откаже всякакви искове, които смята, че не отговарят на условията за връщане.

Тедка Шведка ЕООД ще възстанови пълната покупна цена на върнатия продукт или продукти, с изключение на разходите за доставка и застраховка/ако има такава/.

Всички транспортни и застрахователни  разходи по връщането/замяната на продукта са за сметка на клиента.

КАК ДА ВЪРНЕТЕ ИЛИ ЗАМЕНИТЕ ПРОДУКТ

В случай, че желаете да върнете даден продукт/и за възстановяване или замяна:

  • Свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти на телефон 056/811081 в рамките на работното време от понеделник до петък, от 8:00 ч. До 17:00 ч.
  • Посочете причина, поради която желаете да върнете или замените закупените от Вас стоки.
  • Служител от отдел Обслужване на клиенти ще Ви предостави код за рекламация, който е необходим за иницииране на възстановяване на покупната цена.
  • При връщането на стоката, ако има наличие на дефект, прикрепете доказателствен материал, удостоверяващ причината за вашето неудовлетворение.
  • Подгответе и изпратете продукта, както следва:

-  Опаковайте пратката добре.

-  Поставете кода за рекламация на видно място, на външната страна на опаковката
-  Изпратете на адрес :

 

Тедка Шведка ЕООД
ул. Янко Комитов 18
8000 Бургас, Bulgaria
телефон/факс: 056/811081

КАК ЩЕ БЪДЕ ОБРАБОТЕНА ВАШАТА РЕКЛАМАЦИЯ / ЗАМЯНА?

След получаване на изпратените от Вас стоки, ще Ви уведомим за това по имейл или телефон. Ако рекламацията/замяната Ви бъде одобрена, според процедурата и условията описани по-горе,  ние ще Ви възстановим  пълната покупна цена на продукта, по посочена от Вас банкова сметка или ПейПал акаунт. Установените от закона срокове за връщане са:  40 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни (по закон) се заменя продукта. За Ваше удобство, ние се стараем да съкратим тези срокове и възстановим сумата или заменим артикула в рамките на 5-7 работни дни. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача.

Всички транспортни разходи по замяна и връщане на продукт са за сметка на купувача.